Meistä

Ravintolakalusteet Heti on yritys, joka myy hyvin monenlaisia huonekaluja julkiseen käyttöön. Pääasiallisesti myymämme huonekalut päätyvät esimerkiksi kahviloihin, baareihin, konferenssitiloihin, ulkotiloihin, lounge-tiloihin, hotelleihin ja moneen muuhun sellaiseen paikkaan, jossa käy paljon ihmisiä ja joissa käytettäville huonekaluille esitetään aivan erityisen korkeita vaatimuksia. Ravintolakalusteet Heti tunnetaan markkinoilla korkeasta laadusta, kohtuullisista hinnoista ja nopeista toimituksista. Sana on kiirinyt ja yhä useammat julkisille paikoille huonekaluja tarvitsevat toimivat ovat kääntyneet yrityksen puoleen silloin kun tarve on tukeville ja laadukkaille ravintolahuonekaluille, jotka myös näyttävät todella hyviltä.

Yrityksen toiminta

Ravintolakalusteet Heti on Pohjoismaissa arvostettu huonekalualan yritys, jonka asiakaskunta koostuu monista suuremman ja pienemmän kokoluokan hotelli- ja ravintola-alan toimijoista sekä esimerkiksi konferenssien järjestäjistä. Asiakaskuntaa löytyy kaikkialta Pohjoismaista, sillä Yritys toimittaa huonekaluja niin Suomeen, Ruotsiin, Norjaan kuin Tanskaankin. Esimerkiksi Ruotsissa Ravintolakalusteet Heti tunnetaan sen ruotsinkielisellä nimellä Ravintolakalusteet Heti ja Ruotsissa yritys onkin saavuttanut melkoisen suuren joukon tyytyväisiä asiakkaita.

Ravintolakalusteet Heti ei myy missään tilanteessa käytettyjä huonekaluja, vaan sen tuotteet valmistetaan uusiokäyttöön. Peräti 70 % sen huonekaluista toimitetaan suoraan varastosta asiakkaille. Se tekee yhteistyötä alan johtavien tehtaiden kanssa Euroopan unionin alueella ja huonekalujen valikoima pitääkin sisällään monia huonekalualan tunnetuimmista ja arvostetuimmista merkeistä. Tarkempaa tietoa yrityksen toiminnasta ja yhteistyökumppaneista on mahdollista saada joko suoraan verkkosivultamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme, jolloin voit saada kaiken tarvitsemasi tiedon suoraan asiakaspalvelijalta.

Yrityksen tuotteet

Monen mielestä nykyään valmistetaan huonekaluja, jotka eivät kestä pienintäkään kulutusta. Tämä ei onneksi pidä paikkaansa Ravintolakalusteet Hetiin kohdalla, sillä täältä saat eräät tämän hetken kestävimmistä ja tukevimmista huonekaluista kovaankin käyttöön. Valikoima pitää sisällään todella laajan kavalkadin erilaisia huonekaluja. Mikäli tarvitsee esimerkiksi jykevät tuolit ravintolaan, penkkejä puistoon tai esplanadin varrelle, nojatuoleja hotelliin, pöytiä juhlatilaan tai konferenssiin, baarituoleja tai -tiskejä anniskeluravintolaan tai mukavia sohvia ulkoterassille, löytyy joka tarpeeseen vähintäänkin yksi hyvä vaihtoehto Ravintolakalusteet Hetiin tarjoamasta kattavasta valikoimasta. Tarjontaan lisätään alituiseen myös uusia tuotteita, joten niitä kannattaa seurata säännöllisin väliajoin.

Ravintolakalusteet Heti tarjoaa yhden alan parhaimmista ja laadukkaimmista valikoimasta, mitä tulee erilaisiin ravintolahuonekaluihin ja muissa julkisissa tiloissa käytettäviin huonekaluihin. Alalla on muutamia todella kovia toimijoita, mutta Ravintolakalusteet Heti erottuu edukseen kokemuksellaan ja luotettavuudellaan. Tämän yrityksen kautta voit tilata kaikki korkeaa kulutusta vaativat huonekalut julkisiin tiloihin, oli kyseessä sitten ravintola tai kahvila tai kenties hotelli tai bed and breakfast. Myös erilaisiin loungeihin ja kerhotiloihin Ravintolakalusteet Hetiin tarjoamat huonekalut ovat mitä mainioin valinta.

Asiakaspalvelu

Kuten aiemmin jo mainittiin, on Ravintolakalusteet Heti keskittänyt tarjontansa ennen kaikkea pohjoismaisten asiakkaiden tarpeisiin. Näin ollen se tarjoaa asiakaspalvelua ja -tukea kaikissa Pohjoismaissa. Asiakaslähtöisyys on yksi yrityksen keskeisimmistä arvoista, joka on nähtävissä siinä, että jokaista asiakasta kohdellaan erikseen yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden.